Rob VromansWaarom ik meedoe aan Alpe d'HuZes

Ik doe mee aan Alpe d’HuZes omdat ik geloof dat wij samen kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker, wil jij mij steunen?
Hier Rob Vromans, 47 jaar samenwonend met martijn en onze 2 dochters Sanne en Femke. een heel mooi gezinnetje. Maar dat kan niet iedereeen zeggen door die vreselijke ziekte kanker. En daarom ga in 2020 de berg weer beklimmen voor KWF.

Het blijft een ziekte die we nog niet uit de wereld kunnen krijgen. Heb 7 jaar geleden mijn broer Arnold  Vromans aan de ziekte op 47 jarige leeftijd moeten afgeven.

zelf heb ik nu die leeftijd en voel nu een beetje wat hij heeft moeten doorstaan om op deze leeftijd met die ziekte te vechten. Daarom ga ik de berg weer beklimmen met team acht van Chaam. Heb de berg in 2017       3 maal gefietst en dit jaar kriebelde het weer om die berg opnieuw te gaan beklimmen.

we zijn dit jaar met een groot team en dat is alleen maar mooi dat zegt genoeg over hoeveel mensen er met die ziekte te maken hebben helaas. Daarom moet er nog veel gebeuren om de ziekte te stoppen of leefbaar te maken.

Met het team acht van Chaam gaan we weer leuke acties doen om geld in te zamelen voor de Nederlandse Kankerstichting. en uiteraard ga ik die berg zoveel mogelijk beklimmen.

Persoonlijke donaties zijn van harte welkom.

Rob Vromans