May Geerts


Nooit opgeven met en voor elkaar

Ik ben May Geerts en ga de berg weer oplopen maar nu speciaal voor mijn zus Hild.

Zij heeft in juni 2020 de diagnose gekregen, uitgezaaide darmkanker naar de lever wat niet operabel is, teveel risico. Chemo behandelingen volgden.
In januari 2021 heeft zij een second opinion gevraagd in het AVL ziekenhuis in Amsterdam. Hier werd zij opgenomen voor een wetenschappelijk onderzoek dat net in Europa was opgestart. Hier ontwikkelt men een behandeling op maat voor iedereen met kanker.  Mijn zus werd hier wel geopereerd; darmtumor weggehaald, de lever kunnen ze niet opereren bij haar.
Iedere twee weken gaat zij nu naar het AVL ziekenhuis voor de chemobehandelingen. Haar behandeling wordt goed gevolgd met bloedwaardes en elke acht weken scan beoordeling of er geen nieuwe haarden zijn. Momenteel is alles stabiel.
Zij heeft een positieve instelling in haar leven OPGEVEN IS GEEN OPTIE
en hoopt ieder keer dat er een wondertje op haar pad komt. Zoals zij zegt: ?De eerste heb ik al overwonnen.?
In 2020 gaven ze haar nog maar 3 maanden, inmiddels zijn we al 2 jaar en 6 maanden verder.
Ook ik en de familie HOPEN dat we haar nog heel lang in ons midden hebben.
Er worden steeds meer onderzoeken gedaan om alles nog beter in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat de kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Echter is hier heel veel geld voor nodig. Door alle donaties die het Alpe d?HuZes evenement in al die jaren heeft gedaan zijn er ook heel veel mensen DANKBAAR dat hun leven weer doorgaat nadat ze baat hadden bij hun behandeling. Daar ben ik er ??n van; dit jaar ben ik tien jaar kankervrij.
Op 1 juni 2023 ga ik samen met het team Acht van Chaam de berg oplopen, fietsen of wandelen. Samen zetten wij ons in voor dit doel.  Voor alle mensen die met deze ziekte te maken hebben en  denken aan diegene die niet meer in ons midden zijn. Wij nemen hen mee de berg op en branden kaarsjes boven op de berg in het Acht van Chaam hart. Dit kan alleen door jullie steun. Dank je wel!


  

Nog -120 dagen tot de start!
Social Media
U hoort het Alpe díHuZes-
lied 'De Berg'.
Klik hier voor de tekst.
Sponsors